Izvor: B92, 14.Mar.2010, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokain skirven u skulpturama

Bogota -- U jednom skladištu u kolumbijskoj prestonici Bogoti policija je pronašla 16 kilograma kokaina sakrivenog u kopijama skulptura poznatog kolumbijskog umetnika.

U izveštaju objavljenom tim povodom policija je navela da je primenjen veoma sofisticiran način sakrivanja droge u kopije skulptura Fernanda Botera, prenele su svetske novinske agencije. Odredište droge pomešane sa materijalom od kog su načinjene skulpture trebalo je da bude Madrid.

Španija je jedan od glavnih kanala kojim se u Evropu doprema kokain. Kolumbija sa 430 tona "izvezenih" 2008. je najveći proizvođač te droge na svetu .

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kokain u kopijama skulptura

Izvor: Kurir, 14.Mar.2010

BOGOTA, 14. marta (Tanjug) - U jednom skladištu u kolumbijskoj prestonici Bogoti policija je pronašla 16 kilograma kokaina sakrivenog u kopijama skulptura poznatog kolumbijskog umetnika koje su trebale da budu upućene u Španiju. U izveštaju objavljenom tim povodom policija je navela da je primenjen...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.