Izvor: Blic, 29.Okt.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobasičar ubio sanitarne inspektore

Kobasičar ubio sanitarne inspektore

Kobasičar koji je u svojoj prodavnici ubio troje sanitarnih inspektora, dok se četvrti pravim čudom od njega spasao, optužen je za ubistva prvog stepena i četvrto ubistvo u pokušaju i sasvim sigurno će mu biti izrečena smrtna kazna, javila je agencija AP. Stjuart Aleksander, 43-godišnji mesar i kobasičar, optužen je da je juna 2000. godine ubio vladine inspektore u svojoj fabrici kobasica u gradu San Leandro u Kaliforniji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Pijani slonovi usmrtili troje ljudi

Slonovi opijeni pivom od pirinča usmrtili su tri i povredili dve osobe u jednom indijskom selu na severoistoku države Asam, saopštile su lokalne vlasti.

Krdo od dvanaestak slonovo upalo je u selo Marongi gde su se opili pivom čuvanim u ćupovima i kantama. Nakon toga su uništili sve što im se našlo na putu i ubili tri osobe među kojima jednu ženu.

Restoran sa krevetima

Najnoviji modni trend u njujorškim restoranima je večera u ležećem položaju. Prvi restoran koji je stolove i stolice zamenio krevetima otvoren je ovih dana u četvrti Mitpeking i zove se 'Hajlan', a nekoliko drugih, koji će slediti njegov primer, primiće prve goste narednih sedmica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.