Izvor: Danas, 24.Mar.2023, 13:02

Ko je izraelski ekspert koji navodno radi za srpsku vlast: Tal Hanan i „Tim Horhe“ namestili aferu Đilasu

Iza „afere Mauricijus“, u kojoj su provladini tabloidi i predstavnici vlasti tvrdili da Dragan Đilas ima račune na ovom ostrvu, stoji Izraelac Tal Hanan – čovek koji se, iz senke, bavi nameštanjem izbora širom sveta, proizvodi lažne vesti i diskredituje protivnike klijenata, tvrdi se u tekstu istraživačkog portala KRIK i međunarodne novinarske mreže OCCRP.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pozadina afere “Mauricijus”: Izraelski eksperti za dezinformacije i lažni računi

Izvor: Capital.ba, 24.Mar.2023

BEOGRAD – Dokazi do kojih su došli novinari KRIK-a i međunarodne novinarske mreže OCCRP ukazuju da iza čuvene „afere Mauricijus“, u kojoj su provladini tabloidi i predstavnici vlasti tvrdili da Dragan Đilas ima račune na ovom ostrvu, stoji Izraelac Tal Hanan – čovek koji se, iz senke,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.