Izvor: Blic, 02.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiparska policija možda pronašla telo diplomate SAD

Kiparska policija, koja traga za nestalim američkim diplomatom, pronašla je jutros telo nepoznatog muškarca u blizini automobila koji je pripadao tom diplomati, javile su danas agencije.

Kiparska policija i američka ambasada u Nikoziji nisu zasad mogli da potvrde da li je to telo vojnog atašea u ambasadi SAD, potpukovnika Tomasa Munija, koji je nestao u četvrtak.

Šef kiparske policije Jakovos Papakostas rekao je da je telo pronađeno oko 150 metara od Munijevog automobila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u oblasti Lefka, oko 45 kilometara zapadno od Nikozije. On je naveo da je automobil juče otkrio jedan meštanin.

Muni (45) je poslednji put viđen dok je u četvrtak nakon ručka napuštao ambasadu. Tada je nestao i njegov automobil, a mobilni telefon je od tada bio isključen.

Američka ambasada je, pošto nije uspela da pronađe diplomatu, obavestila policiju o njegovom nestanku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.