Izvor: Blic, 24.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinez koji pije na nos

Kinez koji pije na nos

Kinez Đin Guolong pije na nos, a ne na usta, piše 'Star dejli'. On je izjavio za ovaj list da mu je potrebno nekoliko sekundi da popije punu čašu soka od pomorandže kroz nos.

Uhapsili bebu

Jednogodišnja beba je uhapšena i provela je jednu noć u zatvoru u Meksiku. Beba je uhapšena nakon što je njen otac Roger Sagundo pokušao da ukrade šest boca votke iz samoposluge u Puerto Progresu. Sagundo je stavio boce u bebina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kolica i pokušao da izađe iz samoposluge, ali ga je obezbeđenje uhvatilo.

Predstavnik policije je izjavio: 'Policajac koji je prvi stigao na lice mesta procenio je da treba bebu proglasiti saučesnikom zato što su boce pronađene u njenim kolicima.'

Vukao kola ušima hodajući po jajima

Kinez Džang Hsingćuan (38) vukao je kola ušima hodajući 20 metara po jajima, a da ih pri tom nije polomio. Njegov poduhvat privukao je mnogo zapanjenih posmatrača. Džang je izjavio da je počeo da usavršava ovaj trik kad je imao osam godina. On takođe može da podigne ustima bicikl težak 25 kilograma dok stoji na jajima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.