Kineskinja zaražena koronavirusom se porodila: Objavljen snimak iz sale, doktori u zaštitnim odelima (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Jan.2020, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineskinja zaražena koronavirusom se porodila: Objavljen snimak iz sale, doktori u zaštitnim odelima (VIDEO)

Kineski državni mediji objavili su u nedelju snimak iz jedne bolnice u provinciji Hubei na kom je zabeležen porođaj Kineskinje Kineski državni mediji objavili su u nedelju snimak iz jedne bolnice u provinciji Hubei na kom je zabeležen porođaj Kineskinje (28) za koju se sumnja da je zaražena koronavirusom koji hara svetom.Kako se vidi na snimku, dete je nakon rođenja odneseno na dalja ispitivanja.Na snimku se vidi da se četvoro doktora nalaze u zaštitnim odelima, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << za ženu je gotovo sigurno da je zaražena koronavirusom koji je počeo da se širi iz grada Vuhan u toj provinciji.Welcome to the world little one! A 28-year-old woman who is highly suspected to have the #WuhanCoronavirus gave birth to a baby in Hubei Province, the epicenter of the outbreak, on Chinese #NewYearsEve. pic.twitter.com/rPIYTC2Ibz— Global Times (@globaltimesnews) January 26, 2020Koronavirus je dosad zvanično usmrtio 56 ljudi, a zarazio 1.975 osoba.Britanski "Telegraf" piše da zdravstveni radnici u Vuhanu apeluju na donacije kako bi mogli da se nose na nastalom krizom. Medicinari su upozorili da nemaju dovoljno bolničkih kreveta, a zvaničnici su poslali dodatnih 450 vojnih doktora kao podršku i obeči da će za par dana napraviti novu bolnicu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Rođena prva beba u KINESKOM KARANTINU (VIDEO)

Izvor: Blic, 27.Jan.2020, 00:33

Kineski državni mediji objavili su snimak Kineskinje (28) za koju se sumnja da ja zaražena koronavirusom, kako se porađa u jednoj bolnici u provinciji Hubei.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.