Izvor: B92, 10.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina: Troje poginulo u supermarketu

Peking -- Tri osobe su jutros poginule, a 31 je povređena u stampedu koji je nastao na otvaranju supermarketa "Karfur" u Čongćingu.

Sedmoro povređenih je u kritičnom stanju, preneo je AP. Stampedo je nastao kada su se otvorila vrata prodavnice, a kupce koji su pali pregazila je rulja koja je pohrlila unutra. Mediji su izvestili da se red ispred supermarketa formirao nekoliko sati pre otvaranja pošto je "Karfur", povodom 10. godišnjice rada, najavio razne promocije.

To je druga nesreća ove vrste u proteklih nekoliko nedelja. Prethodno je u stampedu ispred jedne prodavnice u Šangaju povređeno 15 kupaca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.