Kina: Pitanje je vremena kada će demonstranti u Hongkongu biti kažnjeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina: Pitanje je vremena kada će demonstranti u Hongkongu biti kažnjeni

Zvaničnik Kancelarije za vezu kineske vlade Jang Guang rekao je danas da je "samo pitanje vremena" kada će biti kažnjeni oni koji stoje iza višenedeljnih protesta koji su se nekoliko puta pretvorili u nasilne u toj kineskoj poluautonomnoj pokrajni.

On je dodao da će se Peking snažno postaviti prema protestima i da ne planira da otvori dijalog o njihovim zahtevima za političke reforme.

Jang je istakao "besramne, nasilne i zločinačke učesnike" i "ruke iza kulisa" >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kao fokus za sprovođenje zakona rekavši da što se tiče njihove kazne, samo je pitanje vremena kada će biti izrečena.

On je pozvao građane Hongkonga da odbiju demonstrante, da ne prihvate njihove promotivne materijale i da se suprotstave remećenju javnog prevoza.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kina: Pitanje vremena kada će demonstranti u Hong Kongu biti kažnjeni

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Avg.2019

Zvaničnik Kancelarije za vezu kineske vlade Jang Guang rekao je da je "samo pitanje vremena" kada će biti kažnjeni oni koji stoje iza višesedmičnih protesta koji su se nekoliko puta pretvorili u nasilne u toj kineskoj poluautonomnoj pokrajni. On je dodao da će se Peking snažno postaviti prema...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.