Kina: Eksplozija u fabrici, dvoje mrtvih, veliki broj povređenih (FOTO)

Izvor: BKTV News, 26.Nov.2017, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina: Eksplozija u fabrici, dvoje mrtvih, veliki broj povređenih (FOTO)

Na licu mesta se nalaze pripadnici spasilačkih ekipa.

Najmanje dve osobe su poginule, dok je 30 povređeno u snažnoj eksploziji koja se dogodila jutros u istočnoj kineskoj provinciji Džeđiang, javili su kineski mediji.

Eksplozija u kojoj je porušeno više zgrada i oštećeno više automobila, a za koju policija kaže da još ne zna šta je uzrokovalo, dogodila se u 9.00 časova ujutru u fabrici Ðiangbei u Ningbu, koji se nalazi oko 100 kilometara južno od Šangaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << prenele su agencije.

Explosion in China port kills 2, injures 30 https://t.co/FUpvZY6C9x

Explosion in China port kills 2, injures 30 - Los Angeles Times https://t.co/mPJU6x4sCU pic.twitter.com/1zMflVMOPh

Kako su na društvenim mrežama izvestili zvaničnici Ningbua, dve osobe su poginule, a dve su teško povređene, dok je najmnaje 30 osoba prebačeno u bolnice.

At least two killed, two in critical condition after explosion in Ningbo, E China https://t.co/d57ILGxpr3 via @cgtnofficial

PDChina: Aerial photos show the aftermath of the explosion in Ningbo, east China's Zhejiang province on Sunday, which has left at least 2 dead, several others injured pic.twitter.com/MncP0zGQcj

China - Schwere Explosion in der Stadt Ningbo https://t.co/48IW9TfF9T

Uhapšena zbog zlostavljana dece u vrtiću, roditelji besni, traže pravdu!

Na licu mesta se nalaze pripadnici spasilačkih ekipa.

China: Schwere Explosion in Hafenstadt Ningbo | tagesschau.de https://t.co/KlUDaiQqnu

Two dead and dozens injured after explosion blasts buildings in China port city https://t.co/uOuWUGk2jD pic.twitter.com/amHBInVGiO

#NEWSで妄想Many injured in an explosion in eastern #China and the reason is unknown.... pic.twitter.com/NRPYxwt0rB

Stravičan požar u zgradi, vatrena stihija odnela jedan život!

Eksplozije u Kini se često dešavaju zbog nepoštovanja bezbednosnih pravila, iako je kineska vlada obećala da će pojačati bezbednosne provere kako bi se one izbegle, navode agencije.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.