Kim Džong Un do Trampa stiže vozom, putovaće dva dana

Izvor: B92, 20.Feb.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Džong Un do Trampa stiže vozom, putovaće dva dana

Vijetnam se priprema za samit sledeće nedelje između američkog predsednika Donalda Trampa i lidera Severne Koreje Kima Džona Una.

Kim bi u Hanoj trebalo da doputuje preko Kine, rekla su za Rojters dva izvora bliska organizaciji samita.

Kimu će tako možda biti potrebna dva i po dana dana putovanja vozom kako bi prešao hiljade kilometara od Pjongjanga kroz Kinu do Hanoja, što znači da bi trebalo da krene nekoliko dana pre početka samita.

Na vijetnamskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << granici će preći u automobil

Kimov voz zaustaviće se na vijetnamskom graničnom prelazu Dong Dang, gđe će on napustiti voz i ostatak od 170 kilometara puta preći automobilom, napominju izvori.

Tri izvora bliska događaju naglasili su kako već postoji preferirana lokacija za samit od 27. do 28. februara, a to je rezidencija vijetnamske vlade iz kolonijalnog doba u središtu Hanoja.

Svih pet izvora naglasilo je kako će se plan i program možda još menjat, prenosi Hina.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVA I PO DANA PUTA Kim vozom putuje na sastanak sa Trampom

Izvor: Blic, 20.Feb.2019

Vijetnam se priprema za dolazak severnokorejskog lidera Kim Džong Una vozom na samit u Hanoju sledeće sedmice sa predsjednikom SAD Donaldom Trampom, rekli su izvori upućeni u bezbednosne i logističke pripreme.

Nastavak na Blic...

Kim Džong Un do Trampa stiže vozom, putovaće dva dana

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2019

Vijetnam se priprema za samit sljedeće nedjelje između američkog predsjednika Donalda Trampa i lidera Sjeverne Koreje Kima Džona Una.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Brica u Hanoju nudi besplatno šišanje a la Tramp ili a la Kim uoči njihovog samita

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Feb.2019

Hanojski frizer Le Tuang Duong pridružio se grozničavim pripremama za drugi samit američkog predsednika Donalda Trampa i severnokorejskog vođe Kim Džong Una u tom gradu iduće nedelje i nudi besplatne frizure dvojice vođa svojim klijentima..."Hanoj je grad mira. Kad su Donald Tramp i Kim Džong...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.