Kim Džong Un PRITISKA CRVENO DUGME, a američki grad NESTAJE sa mape (VIDEO)

Izvor: Blic, 19.Apr.2017, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Džong Un PRITISKA CRVENO DUGME, a američki grad NESTAJE sa mape (VIDEO)

Lider Severne Koreje Kim Džong Un sa smeškom na licu, mašući blago rukom, "bacio" je nuklearnu bombu na jedan grad u SAD i potpuno ga zbrisao. Tokom muzičkog programa kojim se proslavljao rođendan njegovog dede, na velikom ekranu iza pevačkog hora, prikazana je simulacija Trećeg svetskog rata.

Publika je euforično apludirala nakon prikazanog filma, dok se vrhovni vođa zadovoljno smeškao sve vreme.

Muzički program se desio u nedelju nakon velike vojne parade, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja je održana u glavnom gradu Severne Koreje dan ranije.

Pevanje je ispraćeno kratkim filmom koji prikazuje testiranje nuklearnog oružja iz februara, a zatim se u vazduhu toj raketi pridružuje još njih i one sve preleću Pacifik i završavaju na američkom tlu, eksplodirajući u veliku užarenu loptu, koja je zbrisala čitav jedan grad u SAD.

Video koji je prikazan se završava kadrom u kojem gori američka zastava, kada su svi u sali povikali: "Uraaa!".

Severna Koreja je u februaru izjavila da je uspešno testirala novi tip balističke rakete, a tokom vojne parade proteklog vikenda prikazali su novu interkontinentalnu balističku raketu. Dan ranije su sproveli testiranje, koje je bilo neuspešno i izazvalo je međunarodnu osudu, piše Dejli Mejl.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.