Kikinda:Uhapšeni maloletni pljačkaši nakon serije provala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2018, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kikinda:Uhapšeni maloletni pljačkaši nakon serije provala

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su dvojicu maloletnika iz tog grada zbog sumnje da su izvršili trinaest krivičnih dela protiv imovine, pričinivši materijalnu štetu u iznosu od oko 400.000 dinara.

Kako se navodi u saopštenju PU Kikinda, dvojica maloletnika sumnjiče se da su u periodu od 31. jula do 30. avgusta na području Kikinde počinili osam teških krađa i pet teških krađa u pokušaju na štetu više pravnih i fizičkih lica. Oni su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pajserom ili šrafcigerom provaljivali ulazna vrata od apoteka, pošte, prodavnica i crkvi, iz kojih su ukrali novac i druge predmete, pričinivši ukupnu materijalnu štetu u iznosu od oko 400.000 dinara.

Po nalogu nadležnog tužioca, dvojici maloletnika određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega su, uz krivičnu prijavu, privedeni tužilaštvu. Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.