Kijevske snage 1275 puta napale teritoriju DNR

Izvor: Vostok.rs, 11.Dec.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kijevske snage 1275 puta napale teritoriju DNR

Narodna milicija LNR saopštila je da kijevske snage već četiri sata napadaju naselje Želtoe. Granatiranje se vrši iz pravca naselja Lobačevo.



Prema saopštenju Ministarstva odbrane DNR kijevske snage su za protekla 24 sata 1275 puta napale teritoriju DNR. Napadali su naselja Trudovskie, Aleksandrovka, Staromihajlovka, Spartak i Elenovka u okolini Donjecka, Zajcevo u okolini Gorlovke, Sahanka i Lenjinskoe na jugu DNR, okolinu Dokučaevska i Jasinovate.



Jutros oko 07:30 kijevske snage otvorile su vatru na naselja Sahanka, Džeržinskoe i Lenjinskoe na jugu DNR.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut


Vostok, srb.news-front.info

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Kijevske snage 2903 puta napale teritoriju DNR

Izvor: Vostok.rs, 12.Dec.2016, 12:50

Ministarstvo odbrane DNR saopštilo je da su kijevske snage tokom prethodnog dana uvećale, skoro duplo broj napada na teritoriju DNR. Za prethodna 24 sata napali su 2903 puta teritoriju DNR. Pod vatrom kijevskih snaga našla su se naseljaTrudovskie, Aleksandrovka, Staromihajlovka zapadno od Donjecka,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.