Kaznev: Na Korzici nema mesta za nasilje i rasizam

Izvor: Press, 30.Dec.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaznev: Na Korzici nema mesta za nasilje i rasizam

Francuski ministar unutrašnjih poslova Bernar Kaznev, osudio je danas nasilje na Korzici nakon što su demonstranti na tom ostrvu demolirali prostoriju u kojoj se mole muslimani.
         "Na Korzici nema mesta za nasilje ili rasizam", istakao je Kaznev prilikom posete gradu Ajačo na Korzici.
Kaznev je rekao da najoštrije osuđuje prošlonedeljno nasilje nad vatrogascima, koji su bili napadnuti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << iz zasade, kao i nad muslimanima.
U napadu je povređeno dvoje vatrogasaca, a razlog napada zasad nije poznat, prenela je agencija AP.
Nasilje u glavnom gradu Korzike izbilo je u četvrtak napadom na vatrogace.
Sledećeg dana je stotine ljudi protestovalo je zbog nasilja, a zatim se grupa demonstranata odvojila i uništila prostoriju u kojoj se mole muslimani, kao i prodavnicu brze hrane u kojoj se prodaje kebab.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Kaznev: Na Korzici nema mesta za nasilje i rasizam

Izvor: Akter, 30.Dec.2015

Francuski ministar unutrašnjih poslova Bernar Kaznev osudio je danas nasilje na Korzici nakon što su demonstranti na tom ostrvu demolirali prostoriju u kojoj se mole muslimani.."Na Korzici nema mesta za nasilje ili rasizam", istakao je Kaznev prilikom posete gradu Ajačo na Korzici...Kaznev je rekao...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.