Kavkaski Jeti voli da se slika

Izvor: Mondo, 16.Jan.2015, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavkaski Jeti voli da se slika

Video na kojem se vidi veliko dlakavo stvorenje kako hoda na dve noge, snimljen u gustoj zavejanoj šumi Kavkaza, nedavno se pojavio uz tvrdnje ruskih avanturista da je reč o Jetiju lično.

Foto: screenshot/youtube

Oni su krenuli u potragu region Adigeje na jugozapadu Rusije, a meštani su im rekli da su videli neobičnu životinju.

Jedan od očevidaca, Ljudmila Hristoforova, rekla je lokalnoj televiziji da je “stvorenje bilo veliko, ličilo je na medveda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali nije bilo medved”. “Sa vrata smo vidli nešto veliko I dlakavo”, rekla je Hristoforova.

Istraživači avanturisti tvrde da su snimili Jetija a na snimku se vide i otisci stopa u snegu za koje oni kažu da ih je ostavio Jeti.

Sada su slučaj preuzeli naučnici ali, nažalost, njihova imena nisu objavljena, kao ni imena avanturista koji su snimili navodnog Jetija.



Postavlja se, međutim, nekoliko pitanja koja bude sumnju, od kojih je prvo zašto nije objavljena tačna lokacija na kojoj je Jeti snimljen, zatim zašto nisu objavljeni tačan datum i vreme snimanja, a sumnjivo je i to što stvor prvo brzo prolazi pored ljudi sa kamerom sa desna na levo, a zatim staje i opušteno se okreće na desno, kao da je čekao navode snimatelja.

Pitanje je i zašto je samo jedan otisak pronađen u snegu na mestu na kojem je očigledno da bi moralo da ih bude mnogo više.

Ovog januara česte su prijave Jetija, a jedna od smešnijih je ova, poslata iz Tampe na Floridi. Ne zaostaje ni fotografija čitavog plemena navodnih Jetija viđenih u Arizoni, za koju se ispostavilo da je šala.

Čini se kao da će 2015. godina biti u znaku Jetija.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.