Kastro je još jak

Izvor: Glas javnosti, 30.Okt.2009, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kastro je još jak

HAVANA - Bivši kubanski lider Fidel Kastro (83) i dalje izgleda veoma jako i u toku je sa svime što se događa i u inostranstvu i kod kuće, izjavila je juče doktorka Margaret Čen, direktor Svetske zdravstvene organizacije, prenosi Bi-Bi-Si, dodajući da su joj kubanske vlasti dozvolile da u toku ove nedelje obiđe nekadašnjeg šefa kubanske države.

Kastro u javnosti nije viđen već više od tri godine, tačnije od serije operacija koje je imao posle gastrointestinalnih problema, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << podseća britanska TV mreža dodajući da se ni dan-danas ne zna od čega Kastro tačno boluje i da li se oporavio. To je, kako se navodi, i dalje državna tajna.

Doktorka Čen je u Kastrovom društvu, u utorak uveče, provela više od dva i po sata

u prijatnom razgovoru. Bivši kubanski lider ju je potom ispratio do izlaza iz kuće što je, kako je rekla, bilo poprilično daleko. „I ne zaboravite, ja sam mlađa od njega“, kazala je doktorka, dodavši da Kastro i dalje izgleda jako.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.