Kasačke trke sutra u Ruskom Krsturu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasačke trke sutra u Ruskom Krsturu

Otvaranje kasačkih konjskih trka koje organizuje Konjički klub „Rusin“, će početi defileom paradnih zaprega i pozdravnim govorima u 14.30 na Hipodromu „Leji“ u nedelju 14. jula.

Na hipodromu je organizovana radna akcija i sve je spremno za prve trke jednoprega kasačkih trka koje su planirane za 15,30 sati.

Za trke su upisana 45 konja. Na kraju trke će biti i rekvalifikacija, zbog jednog konja koji treba da istrči svoje vreme da bi mogao da učestvuje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << daljim trkama.

Između te dve tačke će biti organizovane razne interesantne igre za mlađe i starije, kao što je potezanje konopca, trka u džakovima, a biće i neke igre koje su za sada iznenađenje.

Na susretu će, već tradicionalno, da bi podržali ljubitelje konja, učestvovati i Udruženje žena „Bajka“ iz Ruskog Krstura.

Druženje će biti produženo sa tamburašima koji svirku počinju oko 17,00 sati, a biće kuvana i dva kotlića paprikaša – ovčiji i svinjski, pa će prisutni moći da uživaju i u dobrom zalogaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.