Kandidat za novog premijera Rusije nakon inauguracije Putina

Izvor: Vostok.rs, 04.Maj.2018, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kandidat za novog premijera Rusije nakon inauguracije Putina

Predsednik Rusije Vladimir Putin će kandidata za novog premijera Rusije predstaviti Državnoj dumi Rusije nakon inauguracije, koja je zakazana za 7. maj, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.


„Kada će se to tačno dogoditi ne mogu reći, budući da je to isključivo odluka predsednika. Svakako će biti posle inauguracije“, precizirao je Peskov.


Portparol Kremlja je takođe najavio da će neposredno pred inauguraciju Putin održati čitav niz sastanaka o unutarpolitičkim pitanjima Rusije.


Osvrnuo se i na pitanje mogućeg susreta Putina sa američkim predsednikom Donaldom Trampom rekavši da nikakvih preciznih informacija o tome nema.


„Nikakvih kontakata po tom pitanju nije bilo, uprkos tome što su oba predsednika izrazila spremnost da se sastanak održi“, dodao je on.
 
 

Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

INAUGURACIJA PA PREMIJER Putin odlučuje ko će na čelo RUSKE VLADE

Izvor: Blic, 04.Maj.2018

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da bi predsednik Rusije Vladimir Putin mogao da odmah posle predsedničke inauguracije 7. maja podnese Državnoj dumi ime kandidata za novog ruskog premijera, prenosi TASS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.