Kanada: Spasao se od medveda tako što ga je povukao za jezik

Izvor: Press, 15.Okt.2013, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanada: Spasao se od medveda tako što ga je povukao za jezik

Žil je bio na svom imanju u Dramondu, na istoku Kanade, kada je čuo neki čudan zvuk.
"Nisam ni uspeo da okrenem glavu, a medved mi je već disao za vrat. Njegova rika je bila užasna", kazao je nesretni čovek, dodavši da je mislio da će umreti.
Jedan instinktivni refleks mu je, međutim, spasao život.
"Razjapio mi je čeljust u lice. Poslednje čega se sećam jeste to da sam mu vukao jezik iz sve snage", ispričao je on u izjavi za Hafington post.
"Batrgao se i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nekoliko puta se ugrizao za jezik", kazao je Žil, dodavši da je na kraju oslobodio životinju koja je otrčala u šumu.
Kada je medved nestao, Žil se odvezao u bolnicu gde su mu previli rane na stomaku i kolenima koje mu je opasni predator naneo dok je pokušavao da se otrgne iz njegovog stiska.
"Nije bio moj dan", zaključio je Žil, ili bi to zapravo trebalo da kaže medved koji ga je napao. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.