Izvor: B92, 09.Nov.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kambodža: Poginuo šef policije

Pnom Pen -- Šef kambodžanske policije poginuo je večeras u helikopterskoj nesreći, zajedno sa još tri osobe, saopštio je ministar za informisanje Kambodže.

General Hok Lundi, blizak saradnik premijera te zemlje Huna Sena, putovao je iz kambodžanske prestonice Pnom Pen do pokrajine Svaj Rieng u kojoj je odrastao, a u njegovoj pratnji nalazili su se još jedan general i dva pilota.

"Prema informacijama koje sam dobio, niko nije preživeo udes helikoptera," rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ministar za informisanje Kie Kanarit.

Uzrok nesreće za sada nije poznat. Privatni helikopter srušio se u distriktu Romduol, oko 80 kilometara jugoistočno od Pnom Pena, saopštili su zvaničnici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.