Kalifornija: U pucnjavi u kuglani 3 mrtvih, 4 ranjenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jan.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalifornija: U pucnjavi u kuglani 3 mrtvih, 4 ranjenih

U pucnjavi koja je protekle noći izbila u kuglani u Toransu u Kaliforniji tri osobe su ubijene, dok je četvoro ljudi ranjeno, saopštila je policija.

Gradska policija je saopštila da su policajci odgovorili na poziv kojim su prijavljeni "ispaljeni pucnji" u kuglani "Gable House Bowl" nešto pre ponoći po lokalnom vremenu, prenosi AP.

Na licu mesta su ubijena tri muškarca, dok su četiri muškaraca ranjena, od kojih su dvojica prebačena u lokalnu bolnicu, saopštila je policija.

Reč je o kuglani u kojoj se takođe mogu igrati arkadne i laserske igre.

Torans je 32 kilometra udaljen od Los Anđelesa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pucnjava u kuglani u Kaliforniji, više upucanih

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jan.2019

LOS ANÐELES - Rano jutros došlo je do pucnjave u kuglani u Toransu u Kaliforniji, u kojoj ima više upucanih, a intervencija policije je u toku, saopštila je policija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.