U pucnjavi u Kaliforniji osam osoba ubijeno

Izvor: Blic, 13.Okt.2011, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi u Kaliforniji osam osoba ubijeno

SIL BIČ - Naoružani napadač čiji identitet nije odmah saopšten ubio je juče u jednom frizerskom salonu u Južnoj Kalifroniji osam osoba i teško ranio jednog čoveka, posle čega ga je policija uhapsila.

Mediji su prethodno izvestili da je u pucnjavi ubijeno šest ljudi, ali je dvoje naknadno preminulo od zadobijenih rana, javio je AP.

Pucnjava se desila u frizerskom salonu u velikom tržnom centru, u primorskom mestu Sil Bič, oko 50 kilometara jugoistočno od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Los Anđelesa.

Zasad se ne zna da li su žrtve bile mušterije, zaposleni ili slučajni prolaznici, a još nije poznat ni motiv napada.

Troje ranjenih su u kritičnom stanju odvedeni u bolnicu u Long Biču.

Prema izveštajima lokalnih medija, napadač je vozilom pobegao sa lica mesta, ali je ubrzo potom uhapšen, pet kilometara od mesta zločina.

Policija je saopštila da je kod njega našla više komada oružja. Motiv napada još nije poznat, a istraga je u toku.

Povezane vesti: SAD: Ubio zeta i unuka, pa izvršio samoubistvo u restoranu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalifornija: Masakr u salonu, osam mrtvih

Izvor: Mondo, 13.Okt.2011

Naoružani napadač ubio je u jednom frizerskom salonu u Južnoj Kalifroniji osam osoba i teško ranio jednog čoveka, posle čega ga je policija uhapsila.

Nastavak na Mondo...

Ubio osmoro u frizerskom salonu

Izvor: Glas javnosti, 14.Okt.2011, 07:16

SIL BIČ - Naoružani napadač ubio je u jednom frizerskom salonu u Južnoj Kalifroniji osam osoba i teško ranio jednog čoveka, posle čega ga je policija uhapsila...Mediji su prethodno izvestili da je u pucnjavi ubijeno šest ljudi, ali je dvoje naknadno preminulo od zadobijenih rana, javio je AP...Pucnjava...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.