Kako reći momku da niste doživeli orgazam, a da se ne obeshrabri?

Izvor: Telegraf.rs, 05.Sep.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako reći momku da niste doživeli orgazam, a da se ne obeshrabri?

Muškarci su osetljivi na seks-kritike, i često se samo pogoršaju kada kažete da bi nešto mogli bolje da urade. Zato ovoj temi uvek treba prići što nežnije

Muškarci su baš ponosni kada uspeju da dovedu ženu do orgazma, što znači i da lako padnu u depresiju kada shvate da u tome jednostavno nisu uspeli.

Ako imate problema s postizanjem orgazma, a ne znate kako bi to rekli vašem dečku, evo nekoliko saveta koji će vam možda olakšati stvar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Nemojte krenuti negativno

Ako ga pitate može li nešto da uradi drugačije, shvatiće da nešto radi loše, što bi moglo da rezultira povlačenjem i padom erekcije. Ako tip ima osećaj da nije dobar u krevetu, postaće još gori, jer će imati tremu.

Foto-ilustracija: Profimedia

Vodite ga

Umesto da mu kažete da vam se ne sviđa kako nešto radi, recite mu šta bi voleli da uradi. Na taj način ćete ga podstaći da promeni položaj ili tehniku, bez da mu otkrijete da vam se ovo što je radio dosad ne sviđa.

Foto-ilustracija: Profimedia

Uzmite stvar u svoje ruke

Ponekad nije stvar samo u njemu, nego i u vama. Ako ste nervozni, orgazam će možda izostati, a tada je najpametnije stvari uzeti u svoje ruke. Pusti ga neka te gleda kako se dodirujete – osim što će vas to oboje uzbuditi, njemu će dati ideju kako želite da vas dira.

Vodite “razgovor”

Nikako pre seksa, ali nakon seksa u kom niste doživeli orgazam uvek možete da započete temu da vam ovaj puta baš nije bilo dobro kao i inače. Na taj način ćete mu dati do znanja da ste generalno zadovoljni, a on će onda biti otvoren za sugestije i briljirati sledeći put.

(Telegraf.rs/Index)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Kako-reci-momku-da-niste-doziveli-orgazam-a-da-se-ne-obeshrabri

Izvor: medio.rs, 05.Sep.2014

Muškarci su osetljivi na seks-kritike, i često se samo pogoršaju kada kažete da bi nešto mogli bolje da urade. Zato ovoj temi uvek treba prići što nežnije...Muškarci su baš ponosni kada uspeju da dovedu ženu do orgazma, što znači i da lako padnu u depresiju kada shvate da u tome jednostavno...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.