Kakav beg: Iz meksičkog zatvora pobegla 132 zatvorenika

Izvor: NaDlanu.com, 18.Sep.2012, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav beg: Iz meksičkog zatvora pobegla 132 zatvorenika

Iz zatvora u severnoj meksičkoj državi Koauila pobeglo je 132 zatvorenika tako što su prošli kroz tunel i zatim isekli bodljikavu žicu, javile su regionalne vlasti.

TOREN, Meksiko, 18. septembra 2012. (Beta-AFP) - Zatvorenici su pobegli u ponedeljak uveče kroz tunel širok 1,20 metara, dug sedam metara koji je izgradjen na dubini od 2,90 metara, a išao je od stare radionice, navodi se u saopštenju. Izlazak iz tunela nalazio se blizu osmatračnice, pa su zatvorenici tada isekli >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << bodljikavu žicu i izlazili kroz taj otvor jedan po jedan.Kako je saopšteno, uspostavljeni su kontakti sa vlastima susednih država kao i sa vlastima SAD da preduzmu odgovarajuće mere. Velika akcija potrage organizovana je u okolini uz podršku meksičke vojske, savezne policije i vojne mornarice.Guverner države obećao je nagradu od 200.000 pesosa (12.000 evra) za svakog ko vlastima pruži verodostojne informacije koje bi dovele do hvatanja svakog od prestupnika.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Meksiko: Prokopali tunel, pa pobegli iz zatvora

Izvor: Vesti-online.com, 18.Sep.2012

Iz zatvora u severnoj meksičkoj državi Koauila pobeglo je 132 zatvorenika, tako što su prošli kroz tunel i zatim isekli bodljikavu žicu, javile su regionalne vlasti...Zatvorenici su pobegli sinoć kroz tunel širok 1,20 metara, dug sedam metara koji je izgrađen na dubini od 2,90 metara, a išao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.