Kairo utihnuo zbog policijskog časa

Izvor: NaDlanu.com, 18.Avg.2013, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kairo utihnuo zbog policijskog časa

Ko zna Kairo u kojem se roji 20 miliona ljudi, gde se sirene vozila stalno takmiče sa zvučnicima džamija i vikom prodavaca, sada ne veruje svojim ušima: kada uveče počne policijski čas, grad utone u potpunu tišinu.

Malobrojne kojima je dozvoljeno da izlaze tokom noći ili one koji to čne na svoju ruku, zaustavljaju na svakom uglu.Najbolje je kada ih zaustavi vojna patola kraj tenkova, ispita, legitimiše i pretrese, a u gorem slučaju prolaznike zaustavljaju "narodni odbori" >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << uzbudjenih mladića, naoružanih i spremnih za lov na "bradonje" iz Muslimanskog bratstva svrgnutog predsednika Muhameda Mursija.Egipat faraona i trbušnih plesačica koji su trezveniji turisti napustili još pre nekoliko meseci, već pet dana živi u vanrednom stanju, uz policijski čas koji je zavela vojska pošto je zbacila i uhapsila Mursija 3. jula.Izvor: Beta, AFP

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.