KVOTE ZA PREDSEDNIKA AMERIKE: Srpske kladionice daju više šansi Trampu od svetskih! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Sep.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVOTE ZA PREDSEDNIKA AMERIKE: Srpske kladionice daju više šansi Trampu od svetskih! (FOTO)

Najznačajnija izborna trka današnjice za predsednika Sjedinjenih Američkih Država opasno se zahuktava, a njen ishod 8. novembra čeka se i u Srbiji, posebno u prestoničkim kladionicama!

Naime, srpski kockari našli su način za zaradu na kraju ovih složenih i neizvesnih političkih procesa, u kojima su glavni akteri demokratski predstavnik Hilari Klinton i njen protivnik iz redova Republikanaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Donald Tramp.

Donald Tramp, Hilari Klinton. Foto: Tanjug/AP

Posle sinoćne prve (od ukupno tri debate), u kojima je pobedu odnela dosadašnja državna sekretarka SAD, situacija i dalje nije mnogo jasnija. Ipak, u američkim kladionicama se na osnovu kvota dodeljenih kandidatima jasno vidi ko je neprikosnoveni favorit.

- Kvota 1.44 na Hilari Klinton, naspram 2.75 na Donalda Trampa - piše na britanskom sajtu za opklade koji je svojom ponudom prilično ponizio republikanskog izabranika, ali je u domaćim kladionicama situcija malo drugačija.

U Srbiji tipovi pokazuju da demokrate imaju prednost, ali ne ubedljivu kao u Americi.

Printskrin: sports.williamhill.com

- Za pobedu Klintonove kvota iznosi 1.57, za razliku od Trampa kome je data kvota 2.37 - rekli su nam iz kladionice koja svojim igračima nudi mogućnost kreiranja posebne igre koje nema u standardnoj ponudi.

Na osnovu broja zainetersovanih igrača može se zaključiti da je politika ponekad ispred sporta, a da li će se neko obogatiti, ostaje da se vidi.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NJIHOVI RODITELJI VODE PRLJAVU KAMPANJU, A ONE SE DRUŽE: Ivanka Tramp i Čelzi Klinton otkrivaju o kome i čemu tračare (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Sep.2016

Foto: Profimedia/Startraks..Kako se izborna trka za predsednika Amerike zahuhtava, Donald Tramp i Hilari Klinton, koriste svaku priliku da što više uvrede jedno drugo. To se sasvim jasno moglo videti na sinoćnoj debati gde je oko 100 miliona gledalaca pratilo njihovu burnu raspravu. Međutim, njihove...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.