Izvor: Blic, 16.Okt.2020, 18:06

KUDA IDE OVAJ SVET? Sveštenik ga PREGAZIO I POBEGAO, a dok je ležao u nesvesti OPLJAČKAO GA zaposleni u Hitnoj pomoći!

Neverovatnu beskrupuloznost pokazao je 35-godišnjak iz Jarmine u Hrvatskoj, koji je osumnjičen da je 19. septembra 2020. opljačkao 57-godišnjaka u nesvesnom stanju nakon što je na njega pre toga naleteo kombi koji ga je odbacio u odvodni kanal.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HRVATSKI SVEŠTENIK OSRAMTIO PROFESIJU: Udario pešaka pa pobegao, nesrećnika dok je bio u nesvesti opljačkao radnik Hitne pomoći

Izvor: Kurir, 16.Okt.2020

Neverovatnu beskrupuloznost pokazao je 35-godišnjak iz Jarmine, za kojeg se sumnja da je 19. septembra 2020. godine opljačkao 57-godišnjaka koji je bio u nesvesti, nakon što ga je udario kombi koji ga je odbacio u odvodni kanal.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.