KRIZA U HRVATSKOJ VLADI Petrov ponudio Karamarku 48 sati da ode, ovaj odbio uz smeh

Izvor: Blic, 25.Maj.2016, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIZA U HRVATSKOJ VLADI Petrov ponudio Karamarku 48 sati da ode, ovaj odbio uz smeh

Potpredsednik hrvatske vlade Božo Petrov je sinoć prvom potpredsedniku vlade Tomislavu Karamarku ponudio 48 sati za džentlmensko povlačenje sa funkcije, javio je hrvatski RTL, pozivajući se na nezvanične izvore.

Kako navodi RTL, Karamarko se na ovu ponudu Petrova samo nasmejao.

Po toj ponudi Karamarko je do petka trebalo da izađe s imenom osobe koja bi umesto njega ispred HDZ-a bila prvi potpredsednik hrvatske vlade.

RTL navodi da je Petrov navodno jasno dao do znanja Karamarku da ga stranka MOST u Saboru neće podržati.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petrov dao ultimatum Karamarku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Maj.2016, 08:30

Čelni čovjek Mosta, koalicionog partnera HDZ-a u hrvatskoj Vladi, Božo Petrov sinoć je potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku ponudio rok od 48 sati da odstupi s pozicije, javlja neslužbeno RTL pozivajući se na izvore iz Vlade Hrvatske. Petrov je Karamarku i HDZ-u dao rok od 48 sati da sami...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.