KRF GORI, SRPSKI TURISTI NISU UGROŽENI

Izvor: Kurir, 03.Avg.2011, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRF GORI, SRPSKI TURISTI NISU UGROŽENI

BEOGRAD - Niko od turista iz Srbije nije ugrožen požarom koji je zahvatio zapadnu obalu ostrva Krf, rekao je član Upravnog odbora Nacionalne asocijacije turističkih agencija (YUTE) Milan Lainović.

"Požar je izbio na zapadnoj obali ostrva, otprilike 20 kilometara udaljenoj od dela obale gde letuju naši turisti", rekao je Lainović.

On je dodao da turističke agencije iz Srbije imaju najveće smeštajne kapacitete na tom ostrvu, a da je oblast koju je zahvatio požar nepristupačan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << deo tog ostrva.

Lainović je rekao i da su požari gašeni u utorak i dan pre toga i da je sada situacija pod kontrolom.

Na Krfu su pre dva dana gotovo istovremeno izbili požari na više lokacija, zbog čega su vlasti proglasile vanredno stanje.

Gradonačelnik glavnog grada Krfa Janis Trepeklis rekao je medijima da selima preti vatrena stihija i nagovestio da su požari možda podmetnuti.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.