KRAVA ZAVELA MUŠKARCA

Izvor: Kurir, 13.Jun.2010, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAVA ZAVELA MUŠKARCA

BALI - Gustija Nguru Alita, 18-godišnjeg mladića sa ostrva Bali, uhvatili su u seksu sa kravom! Srećom, sve se desilo van očiju mnogobrojnih turista.

- Ona me je zavela - tvrdio je Gusti kada su ga komšije u selu zatekle iza šarulje. Prvi čovek u selu Embang Ida Bagus potvrdio je da su mu seljani prijavili mladića.

- Meštanin ga je video dok je stajao go i držao kravu za zadnje noge tokom seksa - rekao je Bagus.

U petak je Alit prošao kroz ritual čišćenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << (tokom kog je zapravo bio samo okupan), dok je krava udavljena u moru, da selo ne bi navuklo bedu na vrat kroz lošu sreću koja dolazi kroz takve slučajeve.

Alit tvrdi da nije video kravu, već prelepu mladu ženu!

- Ona je izgovarala moje ime i zavodila me. Zato sam imao odnose s njom - rekao je Alit. Osim pročišćenja, on će morati da prođe i kroz otkup: naime, moraće da plati 2.000 starih novčića - što je stara, tradicionalna kazna. Seoski starešina platio je vlasniku krave za gubitak pet miliona rupija (545 dolara).

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.