KRV NA PUTU I DEČJE CIPELICE: Kolima izgazio decu ispred škole u Kini, 5 mrtvih, 18 povređenih! Pogledajte JEZIV TRENUTAK! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Kurir, 22.Nov.2018, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRV NA PUTU I DEČJE CIPELICE: Kolima izgazio decu ispred škole u Kini, 5 mrtvih, 18 povređenih! Pogledajte JEZIV TRENUTAK! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Najmanje pet osoba je danas poginulo, a 18 povređeno kada se automobil zaleteo u grupu ljudi, među kojima je bilo i učenika, ispred osnovne škole u gradu Huludao, na severoistoku Kine.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KOLIMA IZGAZIO DECU ISPRED ŠKOLE: Ima povređenih! Pogledajte JEZIV TRENUTAK! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018

Nekoliko dece je povređeno kada je automobil udario u grupu učenika ispred osnovne škole u severoistočnoj Kini, izveštavaju tamošnji mediji...Vozač je navodno uhapšen...Video se pojavio na društvenim mrežama i na njemu se navodno vidi trenutak kada vozilo udara u učenike...葫芦岛建昌二小门前,男子开车撞向多名小学生!...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.