KLM dozvolio unošenje samo ručnog prtljaga

Izvor: Studio B, 06.Nov.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLM dozvolio unošenje samo ručnog prtljaga

Holandska avio-kompanija KLM zabranila je rano jutros predaju prtljaga na letu od Kaira do Amsterdama, nakon što su Britanija i SAD saopštile da je možda uneta bomba koja je oborila ruski putnički avion u Egiptu.

Putnicima jutros nije dozvoljena predaja prtljaga, već unošenje samo ručnog prtljaga, preneo je AFP.

Kompanija je saopštila da se radi o letu KLM 554 i dodaje da će "na osnovu nacionalnih i međunarodnih informacija, a iz predostrožnosti, KLM zabraniti >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << predaju prtljaga" i unošenje samo ručnog koji putnik unosi sa sobom u avion.

Avion na pomenutoj liniji stigao je u Amsterdam u 7,42 sata.

Britanski istražitelji koji rade na utvrđivanju uzroka pada ruskog aviona u Egiptu veruju da je bomba bila podmetnuta u prtljažnik aviona pre nego što je avion uzleteo, preneo je danas BBC.

Britanska vlada je suspendovala sve letove u i iz egipatskog letovališta Šarm Elšeik pre dva dana.

Avion A321 aviokompanije Kogalimavia srušio se u subotu u Egiptu i tom prilikom je poginulo svih 224 putnika i clanova posade, većina iz Rusije.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.