Izvor: Blic, 27.Jun.2023, 22:35

KLJUČNI TRAG ODMOTAO KLUPKO MISTERIJE Jeziva rekontrukcija svirepog ubistva lepe Anastasije na ostrvu Kos: Muškarac iz Bangladeša priznao zločin, evo šta se sve dešavalo kobne noći

Delovi slagalice koji su nedostajali u slučaju brutalnog ubistva 27-godišnje Anastasije Rubinske sklopili su se danas kada je glavni osumnjičeni iz Bangladeša priznao silovanje i ubistvo Poljakinje pred istražiteljima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ANASTASIJA JE OVDE POSLEDNJI PUT VIĐENA ŽIVA Objavljen snimak koji pokazuje kako je ubica odveo devojku u svoju kuću, a nakon toga je usledio HOROR (VIDEO)

Izvor: Blic, 28.Jun.2023, 07:41

Na videlo je isplivao još jedan video snimak u vezi sa slučajem ubistva 27-godišnje devojke iz Poljske Anastasije na grčkom ostrvu Kos. U ovom slučaju, radi se o snimku na kom je, najverovatnije, Anastasija poslednji put viđena živa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.