Izvor: Blic, 16.Apr.2017, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIMU NIJE SMEŠNO Severna Koreja je bezuspešno ispalila raketu, ali je zato INTERNET EKSPLODIRAO (FOTO)

Severna Koreja je u nedelju pokušala da izvede novo lansiranje projektila u blizini Sinpa na istočnoj obali, ali veruje se da je pokušaj propao, javili su južnokorejski vojni izvori što je bilo povod za urnebesne reakcije korisnika društvenih mreža.

Meanwhile in North Korea pic.twitter.com/YZJ7gB1xKN

Urnebesna montaža Kima koji dvogledom gleda svoju moćnu raketu koja trijumfalan let završava potpunim fijaskom, nasmejala je korisnike Tvitera.

Pokušaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lansiranja raketa dogodio se dan nakon vojne parade održane u Pjongjangu, kojom je obeležen rođendan utemeljitelja Severne Koreje Kim Il Sunga, a na kojoj su, po svemu sudeći, bili prikazani balistički projektili.

An abysmal failure in theatres and IRL. #NorthKorea #FailuretoLaunch pic.twitter.com/SsjchIoSEO

Plakat za romantičnu konediju sa glavnom junakinjom kultne serije "Seks i grad", Sarom Džesikom Parker prikazuje Kima i njegovo suočavanje s neuspehom. Poznato je da se niko lako ne nosi s činjenicom da je negde omanuo, ali bi ovo na njegovu sujetu moglo da bude baš veliki udarac.

North Korea & Lil Kim will never own up to this misille mishap today 🍋pic.twitter.com/BNlm9cI5FC

Zbunjeni severnokorejski vojnici ne znaju šta ih je snašlo prilikom neuspelog lansiranja mini rakete, pa beže glavom bez obzira. Svi junaci nikom ponikoše.

North Korea's missile launch failed tonight! That's what can happen when you lose focus!!! pic.twitter.com/GGqHbmIyno

Izgleda da neki tviteraši duboko veruju da se Kim malo zaigrao i da ni sam nije svestan u šta se upustio, a moguće i da mu je popustila koncentracija.

North Korea's latest missile launch = failed 😂😂😂

Credit - @bighurtrocks pic.twitter.com/eivVM0cXfX

Tužan je Kim zbog svog neuspeha, tu nema dileme. Da li će se naći neko ko bi mogao da ga uteši?

Kakav će biti epilog situacije možda ćemo saznati nakon posete američkog podpredsednika Majka Pensa koji je stigao u Južnu Koreju na svom desetodnevnom putovanju Azijom, što se tumači kao znak podrške američkim saveznicima u okolnostima rastućih napetosti zbog severnokorejskog programa naoružavanja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.