KIM JE ŽIV I DRŽI TRAFIKU

Izvor: Kurir, 30.Dec.2011, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIM JE ŽIV I DRŽI TRAFIKU

SEUL - Južnokorejac Kim Jung-sik (61) je u žalosti i to zbog smrti voljenog severnokorejskog vođe Kim Džong-ila na kog liči kao da mu je brat blizanac!

Južnokorejski Kim godinama je imao problema dok je njegov severnokorejski osam godina stariji dvojnik bio na vlasti, piše britanski tabloid Dejli mejl.

Jung-sik, inače, drži trafiku i kao trgovac dolazi u dodir s velikim brojem ljudi, a njihovo podozrenje, kako sam kaže, izazivao je godinama.

Kada se na sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << to doda da nosi velike naočari i zelena odela poput severnokorejskog vođe, može samo da se zaključi da mu život na Jugu nije bio lak.

Ljudima koji bi ga prvi put videli nimalo nije bilo prijatno, a mnogi su bili uvereni da je reč o Kimu sa Severa.

Vremenom on se saživeo sa činjenicom da liči na severnokorejskog lidera pa danas, kada onog drugog Kima nema, kaže da ga pogodila njegova smrt.

"Osećam kao da je umro i deo mene", setno kaže južnokorejski prodavac.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.