KANIBALI POJELI NEMAČKOG TURISTU!

Izvor: Kurir, 18.Okt.2011, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KANIBALI POJELI NEMAČKOG TURISTU!

BERLIN - Ubijen i ispečen?! Nemački turista Štefan Ramin (40), koji je jedrilicom nameravao da oplovi svet, pronađen je mrtav na zabačenom ostrvu Nuku Hiva u Tihom okeanu, a policija veruje da su ga pojeli kanibali!

BERLIN - Ubijen i ispečen?!

Nemački turista Štefan Ramin (40), koji je jedrilicom nameravao da oplovi svet, pronađen je mrtav na zabačenom ostrvu Nuku Hiva u Tihom okeanu, a policija veruje da su ga pojeli kanibali!

Kako piše Dejli >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mejl, neki delovi tela ovog svetskog putnika pronađeni su u ostacima logorske vatre na ostrvu Nuku Hiva.

Lovio koze

Ubrzo nakon toga policija je uhapsila lokalnog vodiča Henrija Haitija, za koga se sumnja da je ubio Ramina i potom ga pojeo. Raminova devojka, Hajke Dorš (37), kaže da ju je taj vodič vezao za drvo i silovao, te da je jedva uspela da pobegne i spase živu glavu.

Ramin je s Haitijem otišao u lov na divlje koze. Kasno po podne Haiti se vratio i nesrećnoj devojci saopštio da hitno moraju zajedno u šumu jer se Štefanu dogodila nezgoda i potrebna mu je pomoć. Tamo ju je vezao za drvo i silovao. Posle nekoliko sati uspela je da se izvuče i pozive policiju, koja je zajedno s vojskom počela da češlja teren.

Oni su ubrzo u pepelu logorske vatre pronašli ljudsku vilicu, zube i komadiće metala za koje se sumnja da su ostaci plombi. Nedaleko odatle nađeni su i komadi odeće.

Čeka se DNK

- Postoji mogućnost da ga je ubio kanibal, koji je potom pojeo delove njegovog tela - rekao je lokalni tužilac.

Ostaci kostiju prebačeni su u grad Papete, prestonicu Francuske Polinezije, a odatle u Pariz na analizu DNK, koja će potvrditi da li se radi o delovima tela Štefana Ramina.

Jedu ljude zbog tradicije!

Pleme Korovai na Papui Novoj Gvineji jedna je od poslednjih živih društvenih zajednica u kojima se jedenje ljudi još uvek praktikuje, i to kao deo kulturne tradicije! Ovo pleme ima oko 3.000 članova i još od 1970. živi u potpunoj izolaciji.

Meštani znali za opasnost?!

Ramin je s devojkom pre tri godine krenuo na put oko sveta. Oni su na svom blogu obaveštavali prijatelje i javnost o predelima koje su posetili i o maršruti koju su nameravali da pređu. Prošlog meseca usidrili su se u mestu Muku Hiva, najvećem u arhipelagu Markiz, na kome su stanovnici i ranije prijavljivali slučajeve sa kanibalima.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.