KAMERA ZABELEŽILA DRAMATIČNE MOMENTE: Silovatelj pratio devojku, odvukao je u podrum i silovao (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 19.Jan.2013, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAMERA ZABELEŽILA DRAMATIČNE MOMENTE: Silovatelj pratio devojku, odvukao je u podrum i silovao (FOTO, VIDEO)

Britanska policija traga za litvanskim državljaninom Mindaugasom Butkusom (23), koji je osumnjičen za nekoliko silovanja u toj zemlji.

Butkus, koji je osuđivan i u svoj rodnoj zemlji, odmah po dolasku u Englesku silovao je dve žene. Njegova prva žrtva bila je 39-godišnja žena, koju je video u jednoj prodavnici i pratio do kuće. Upao je u njenu kuću, pretukao je i silovao.

Tri sedmice nakon toga, naoružan nožem, mladi Litvanac tragao je za svojom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sledećom žrtvom. Sigurnosne kamere zabeležile su Butkusa kako prati mladu 21- godišnju studentkinju. Pratio ju je do usamljene uličice, gde ju je s nožem pod grlom uvukao u podrum jedne zgrade i silovao dva puta.

(Daily mail)

Foto: printscrn video

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.