Još jedna devojka/ lutka/ anima

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna devojka/ lutka/ anima

Velikih stakleni očiju, porculanskog lica i crvene kose, ova devojka izgleda kao prava živa lutka. Anastasija Špagina opsednuta je izgledom japanskih animiranih likova i uskoro namerava da operiše i oči, kako bi što vise ličila na omiljene joj likove.

Anastasija Špagina u svom liku Fukakumi

Najprirodniji izgled Špagine

A ovako Fukakumi izgleda izbliza

 

Trend devojaka koje pokušavaju da izgledaju poput animiranih likova već >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se odavno iz Japana proširio svetom, a pošto smo upoznali kinesku blogerku Tinu Leopard, na red je došla i Ukrajinka Anastasija Špagina.

 

Anastasija je velika obožavateka japanskih animacija, pa je sebe transformisala u živi animirani lik i na taj način ide po svetu i skuplja obožavaoce na Fejsbuku.

 

Ova 19-godišnja devojka je do najsitnijih detalja razradila je svoj "lik" pa se, uz velike "staklene" oči, kosu u jarkim bojama i vrlo uzak struk, predstavlja i pod imenom Fukakumi, a na popularnoj društvenoj mreži ima više od 10.000 fanova.

 

Na Jutjubu ona objašnjava na koji način postići ovakav izgled. Visoka 1,52 metra i teži samo 38 kilograma, a kako bi do poslednjeg detalja izgledala baš onako kako želi, potrebno joj je 30 minuta za nanošenje šminke na samo jedno oko. Navodno će se uskoro podvrgnuti i operaciji na očima kako bi još više ličila japanskim devojčicama iz mašte.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.