Jezivo: Pronađena tela 11 beba

Izvor: BKTV News, 13.Okt.2018, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jezivo: Pronađena tela 11 beba

Policija pokušava da stupi u kontakt s porodicama.

Policija je nakon anonimne dojave pronašla tela 11 beba u fazi raspadanja, koja su bila skrivena u odeljku plafona u prostorijama firme za pogrebnu opremu u Detroitu, koja je zatvorena pre šest meseci.

BREAKING NEWS: 11 infant bodies found hidden in the ceiling of a shutdown funeral home in Detroit. @clickondetroit @Local4News pic.twitter.com/dRDBLYT3CZ

Poručnik detroitske policije izjavio je da su tela >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << beba pronađena između prvog i drugog sprata.

Devet tela bilo u kartonskoj kutiji, a preostala dva su bila umotana u kesu za đubre i ostavljena u kovčegu.

Bebe su identifikovane i policija će pokušati da stupi u kontakt sa porodicama.

Pogrebna firma je zatvorena u aprilu kada su joj inspektori privremeno oduzeli dozvolu za rad jer su u njenoj zgradi otkrili ljudska tela preko kojih je bila buđ.

Pronađena tela nestalih planinara

Bodies of 11 babies found in ceiling of closed Detroit funeral home https://t.co/TjgFpj5DMZ

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.