Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2021, 16:29

Jermenski predsednik ponovo odbio da potpiše smenu načelnika Generalštaba

Predsednik Jermenije Armen Sarkisijan odbio je da potpiše zahtev premijera Nikola Pašinijana za smenu načelnika Generalštaba Onika Gasparijana i odlučio da se obrati Ustavnom sudu za preispitivanje ustavnosti zakona o vojnoj službi iz 2017. godine, saopštila je danas pres služba predsednika.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Jermenski predsednik ponovo odbio da potpiše smenu načelnika Generalštaba

Izvor: Beta, 02.Mar.2021

Predsednik Jermenije Armen Sarkisijan odbio je da potpiše zahtev premijera Nikola Pašinijana za smenu načelnika Generalštaba Onika Gasparijana i odlučio da se obrati Ustavnom sudu za preispitivanje ustavnosti zakona o vojnoj službi iz 2017. godine, saopštila je danas pres služba predsednika."Predsednik...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.