Jeremić: U bojkotu je cela prava opozicija, ko se premišlja, nije nam potreban

Izvor: Danas, 19.Feb.2020, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: U bojkotu je cela prava opozicija, ko se premišlja, nije nam potreban

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da u borbi za promenu sistema ne može biti kompromisa i da bojkot "lažnih izbora" mora biti totalan i bez izuzetka, jer se "protiv režima ne može boriti dogovorima" i pravljenjem "fantomskih grupa građana" koje, kako tvrdi, služe samo da bi se dobile privilegije i još neko odborničko mesto.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

U Kragujevcu počela kampanja za bojkot izbora

Izvor: RTS, 20.Feb.2020, 09:50

Deo opozicije koji je u bojkotu, u Kragujevcu je označio početak kampanje. Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas u Kragujevcu da je "bojkot glavna poruka opozicionih stranaka pred prestojeće lažne izbore" koji će najverovatnije biti održani 26. aprila. Potpredsednik te...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.