Jemen: Srušio se saudijski vojni helikopter, 12 mrtvih (FOTO)

Izvor: BKTV News, 18.Apr.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jemen: Srušio se saudijski vojni helikopter, 12 mrtvih (FOTO)

Najmanje 12 članova vojnog osoblja poginulo je danas kada se u Jemenu srušio saudijski vojni helikopter "Sikorski UH-60 Blek hok"

Navodi se da se uzrok pada helikoptera, koji se srušio u pokrajini Marib istočno od pokrajine Sane, još uvek istražuje.

4 Officers among 12 Dead as #Saudi #Helicopter Crashes in #Yemen.https://t.co/gMQnTiYRrA pic.twitter.com/ozqISU9itX

Ovo je jedan od najvećih ljudskih gubitaka saudijskih snaga u pojedinačnom incidentu otkad >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je koalicija arapskih država pokrenula vojne operacije protiv oružanog pokreta Huti 2015. u pokušaju vraćanja na vlast jemenskog predsednika Abd-Rabua Mansura Hadija.

#Breakingnews..#Yemen..A #SaudiArabia #Blackhawk #helicopter has crashed killing at least 12 on board....Marib Province.. pic.twitter.com/xMrzVLbwIV

#Saudi military #BlackHawk #helicopter crashes over #Yemen, at least 12 killed – reports https://t.co/PtxruwHHiL

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Saudijski helikopter u Jemenu oboren "s prijateljskim namerama"

Izvor: BKTV News, 18.Apr.2017

Saudijski helikopter koji se srušio danas u Jemenu, kada je poginulo 12 osoba, oboren je u incidentu u kojem je otvorena vatra "s prijateljskim namerama", obavljeno je na novinskom sajtu Ministarstva odbrane Jemena...Na novinskom sajtu Ministarstva je objavljeno da je neimenovani visoki izvor u komandi...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.