Izvor: Deutsche Welle, 19.Okt.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan sastanak neće rešiti problem

Američki predsednik i evropski lideri podržali su danas u Kemp Dejvidu ideju o održavanju serije samita posvećenih finansijskoj krizi u svetu, a prvi takav sastanak na vrhu bio bi održan posle predsedničkih izbora u SAD.

Nastavak na Deutsche Welle...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kemp Dejvid: Serija samita posvećena finansijskoj krizi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Okt.2008

Američki predsednik i evropski lideri podržali su danas u Kemp Dejvidu ideju o održavanju serije samita posvećenih finansijskoj krizi u svetu, a prvi takav sastanak na vrhu bio bi održan posle predsedničkih izbora u SAD zakazanih za 4. novembar. Pred ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Predstoji niz finansijskih samita

Izvor: RTS, 19.Okt.2008

Sjedinjene Američke Države, Francuska i EU su se dogovorile da niz samita o finansijskoj krizi, koji bi se održavali posle američkih predsedničkih izbora zakazanih za 4. novembar, počne skupom koji će biti održan u SAD. .Pre dogovora u Kemp Dejvidu...

Nastavak na RTS...

Buš najavio seriju svetskih samita

Izvor: Blic, 20.Okt.2008, 06:37

Lideri SAD i Evrope, Džordž Buš, Nikola Sarkozi i Žoze Manuel Barozo, obelodanili su planove za održavanje serije samita posvećenih globalnoj finansijskoj krizi, a prvi takav susret bio bi održan posle izbora u SAD, zakazanih za 4. novembar...Američki predsednik je na sastanku sa Sarkozijem i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Deutsche Welle. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Deutsche Welle. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.