Jedan poginuo, dvoje povređeno kod Valjeva

Izvor: Press, 03.Nov.2012, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan poginuo, dvoje povređeno kod Valjeva

Jedna osoba je pogunila, a dve su povređene u dve saobraćajne nesreće, koje su se u poslednja 24 sata dogodile u okolini Valjeva.

Agenciji Beta je večeras rečeno u policiji i Urgentnom centru valjevske bolnice da je juče poginuo 75-godišnji pešak iz sela Stubo, koga je u blizini brane Rovni udario automobil "audi A-6" kojim je upravljao Radenko Š.(50) iz BiH.

Policija je Radenka Š. lišila slobode, a on je posle izjave date istražnom sudiji Osnovnog suda u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Valjevu, pušten da se brani sa slobode.

Danas posle 16 sati, u selu Gola Glava na putu Valjevo-Šabac, sleteo je s puta automobil u kojem su bili otac i sin, M.P. i N.P. iz Koceljeve. Vozilom je upravljao N.P.

Njima se pomoć ukazuje u Urgentnom centru valjevske bolnice, te lekari još ne mogu da se izjasne o stepenu povreda.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Valjevo:U 24 sata jedan mrtav, dva povređena

Izvor: Mondo, 03.Nov.2012

Jedna osoba je pogunila, a dve su povređene u dve saobraćajne nesreće, koje su se u poslednja 24 sata dogodile u okolini Valjeva...Agenciji Beta je večeras rečeno u policiji i Urgentnom centru valjevske bolnice da je juče poginuo sedamdesetpetogodišnji pešak iz sela Stubo, koga je u blizini brane...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.