Ja sam te rodio, ja ću te i ubiti

Izvor: B92, 27.Okt.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja sam te rodio, ja ću te i ubiti"

Vest da su američke snage ubile vođu terorista El Bagdadija podsetila je čečenskog lidera Kadirova na reči Tarasa Buljbe: "Ja sam te rodio, ja ću te i ubiti".

"Abu Bakr el Bagdadi je ponovo ubijen? Na pamet mi padaju reči Tarasa Buljbe, koji je svom sinu Andriji rekao: "Ja sam te rodio, ja ću te ubiti!". Bin Laden je mrtav, dok je Al Kaida 'živa'. Bagdadijeva smrt malo toga menja, ako se teroristi dele na dobre i loše. Važno je da se Sirija u potpunosti očisti od Islamske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << države“, napisao je Kadirov.

Ratni reporter Aleksandar Koc primetio je da su Amerikanci lidera islamske države likvidirali u Idlibu, gde, prema njihovim sopstvenim tvrdnjama, nema terorista, prenose Novosti.

"Ako je istina da su Bagdadija ubili u Idlibu, smešno je što se radi o mestu gde se, po mišljenju Amerikanaca, ne nalaze nikakvi teroristi - samo umerena opozicija i beli šlemovi", napisao je Koc na Telegramu.

Podsetimo, američki predsednik Donalda Tramp je najavio vrlo važnu izjavu o nekom događaju, nakon čega su mediji javili da su američki specijalci navodno likvidirali el Bagdadija u sirijskoj provinciji Idlib.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.