JEZIVO: Policijski kombi gazi demonstrante (VIDEO)

Izvor: Mondo, 19.Okt.2016, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO: Policijski kombi gazi demonstrante (VIDEO)

Antiamerički protesti u Manili prerasli su danas u nasilje kada je policijski kombi uleteo među demonstrante pregazivši najmanje troje ljudi, prenose lokalni mediji. Uznemirujuć sadržaj.

Policija je upotrebila i suzavac kako bi rasterala više stotina demonstranata koji su ispred ambasade SAD na Filipinima protestovali protiv prisustva američkih vojnika u zemlji i podržali najavu predsednika Rodriga Dutertea da će voditi nezavisnu spoljnu politiku.

Vođa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << protesta Renato Rejes kaže da je najmanje troje aktivista, studenata prebačeno u bolnicu pošto ih je pregazio policijski kombi.

Na televizijskim snimcima vidi se kako kombi pokušava da se probije među demonstrante da bi potom pošto su ga oni opkolili iznenada krenuo napred-nazad i pregazio tri osobe.

UZNEMIRUJUĆ SNIMAK:



Izvor: youtube

Policija je kasnije uhapsila nekoliko demonstranata koji su probili kordon policije i bacili crvenu farbu na ambasadu SAD, prenosi AP.

FOTOGRAFIJE MOGU BITI UZNEMIRUJUĆE:

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Policija gazila demonstrante na protestu protiv SAD

Izvor: Radio 021, 19.Okt.2016

Antiamerički protesti u Manili prerasli su u nasilje kada je policijski kombi uleteo među demonstrante pregazivši najmanje troje ljudi...Policija je upotrebila i suzavac kako bi rasterala više stotina demonstranata koji su ispred ambasade SAD na Filipinima protestovali protiv prisustva američkih...

Nastavak na Radio 021...

Ko protestuje protiv SAD, izgazi ga policija!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Okt.2016

Antiamerički protesti u Manlili prerasli su u sredu u nasilje kada je policijski kombi uleteo među demonstrante pregazivši najmanje troje ljudi, prenose lokalni mediji...Policija je upotrebila i suzavac kako bi rasterala više stotina demonstranata koji su ispred ambasade SAD na Filipinima protestovali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.