JEZIVO: Držao leš devojke u zamrzivaču dve godine, pritom se dva puta selio

Izvor: S media, 08.Feb.2013, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO: Držao leš devojke u zamrzivaču dve godine, pritom se dva puta selio

Danska policija je leš Mete Boneluke Herholdt (38) našla u zamrzivaču u jednom stanu u mestu Danemare na danskom ostrvu Loland, preneli su mediji.

Njen nekadašnji ljubavnik je priznao da je stavio telo u zamrzivač i tvrdi da je ona umrla prirodnom smrću, ali je zadržan zbog sumnje da ju je ubio, kao i zbog nedoličnog postupanja s lešom.

Telo je u zamrzivaču bilo od decembra 2010. godine, kada je Mete Herholdt poslednji put vidjena živa, a zamrzivač je - s njenim telom, dvaput premešten prilikom selidbi.

(Beta)

Foto:Guliver/thinstock(ilustracija)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danac dve godine držao telo bivše devojke u zamrzivaču

Izvor: Blic, 08.Feb.2013

Danska policija pronašla je telo Mete Boneluke Herholdt (38) našla u zamrzivaču u jednom stanu u mestu Danemare na danskom ostrvu Loland, preneli su danas mediji. ..Njen nekadašnji ljubavnik je priznao da je stavio telo u zamrzivač i tvrdi da je ona umrla prirodnom smrću, ali je zadržan zbog sumnje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.