JEZIVO: Devojka se pretvorila u živu buktinju usred restorana! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Sep.2014, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO: Devojka se pretvorila u živu buktinju usred restorana! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Na snimku se vidi par kako jede u praznom restoranu. Prilazi im konobarica da dolije ulje na mobilni rešo, ali u tom trenutku vatra iznenada zahvata sto i devojku koja je sedela za njim

Na Jutjubu se pojavio snimak na kom se vidi devojka koja se zapalila i gorela kao buktinja uspred obroka u jednom azijskom restoranu.

Na snimku se vidi par kako jede u praznom restoranu a onda im prilazi konobarica da dolije ulje na mobilni rešo na kom se hrana zagreva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Dolivanje ulja izazvalo je bukteću vatru koju je zahvatila devojku. Mladić je otrčao do kuhinje i pokušao da ugasi jaku vatru na njoj. Na snimku se vidi da to nije bilo jednostavno.

Užasnu scenu možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.