JEZIVI SNIMCI: Majka obezglavljene devojčice kleči i jauče, prolaznici BRUTALNO TUKU MONSTRUMA (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI SNIMCI: Majka obezglavljene devojčice kleči i jauče, prolaznici BRUTALNO TUKU MONSTRUMA (VIDEO)

Trogodišnja devojčica pronađena je obezglavljena ispred stanice metroa u Tajpeju, glavnom gradu Tajvana, piše Independent, a prenosi "Telegraf".Njen napadač je identifikovan i uhapšen, a reč je o muškarcu (33) koji nosi prezime Vang. Kako prenose mediji, on je devojčicu napao nožem dok je vozila bicikl u društvu majke koja nije bila u mogućnosti da spreči napad.Lokalni mediji pišu da su napadača zaustavili prolaznici, koji su ga zadržali dok nije došla policija.Inače, Vang već ima kriminalni dosije u policiji, a bio je i na lečenju od zavisnosti od narkotika.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tajvan: Obezglavio devojčicu naočigled njene majke

Izvor: Beta, 28.Mar.2016

Jedna devojčica sa Tajvana obezglavljena je danas naočigled svoje majke, kada ju je bez ikakvog razloga na ulici napao muškarac. Devojčica po imenu Liu išla je sa majkom ka stanici metroa u glavnom gradu Tajpeju kada ju je napao nepoznati muškarac, saopštila je policija. Osumnjičeni 33-godišnji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.