Izvor: Blic, 28.Nov.2018, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE KOD PARAĆINA Samohrani otac motorom krenuo na posao, od siline udarca završio na drvetu

Teška tragedija zadesila je siromašnu porodicu Ilić iz Raševice kod Paraćina kada je poginuo njen jedini hranitelj, Nikola Ilić (32), samohrani otac sedmogodišnjeg dečaka. On je stradao u utorak uveče nešto pre 20 sati, kada se na putu Paraćin - Čepure u njega "zakucao" automobil "fijat stilo", za čijim je volanom bio Dragan S., koji je preticao drugo vozilo. Od siline udarca nesrećni Nikola bačen je na obližnje drvo, pa su njegovo telo skidali vatrogasci!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potresni detalji tragedije kod Paraćina: Samohrani otac motorom krenuo na posao, pa POGINUO

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018

Teška tragedija zadesila je porodicu iz Raševice kod Paraćina kada je poginuo njen jedini hranitelj, Nikola I. (32), samohrani otac sedmogodišnjeg dečaka. On je stradao u utorak uveče nešto pre 20 sati, kada se na putu Paraćin - Čepure, kako se navodi, u njega "zakucao" automobil "fijat stilo",...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.